Egy város fejlődéséhez a sportlétesítmények építése is hozzájárul, főleg ha azt versenyzésre is használják. Ezzel a környékbeli szállásadók is jól járnak, nemcsak a város. Egy versenyrendezvény alkalmával jókora bevételhez juthatnak. Kaposvár új versenyuszodát kap, ami időnként fellendíti majd a város életét.

A környékbeli szállásadók közül a Turul Étterem és Panzió gyalog is könnyen megközelíthető Kaposvár belvárosától. Éttermük 50 vendég fogadására alkalmas és a kialakításának köszönhetően a mozgáskorlátozottak is könnyen megközelíthetik. A kisebb csoportoknak 30 férőhelyes terem is a rendelkezésükre áll.

A két étterem helyiségét egy mediterrán hangulatú kert köti össze, ahol 60-70 ember is kikapcsolódhat. A hagyományos éttelek mellé egy kis pálinkát is felszolgálnak, étvágyfokozó gyanánt. Italkínálatunkban a Villányi borok kapnak kiemelkedő szerepet. A tíz darab kétágyas szoba a tetőtérben helyezkedik el.

Amennyiben szükséges, pótágyakat is be tudnak tenni, így összesen 24 személy elszállásolását is vállalni tudják. A szobákhoz fürdőszoba, WC, hajszárító és színes tv tartózik. A környékbeli szállásadók szokásához híven hideg és meleg reggelivel szolgálnak. Sajnos a szobákban légkondicionálás nincs, de a ventilátorok segítségével igyekeznek kellemessé tenni a vendégek ittlétét.

A parkoló és az internet használata ingyenes. A környékbeli szállásadók közül a Turul Étterem és Panzió, szolgáltatásainak köszönhetően, kiemelkedik. Kaposváron a nagyobb ifjúsági csoportok is olcsón megszállhatnak. Az Ifjúság Hotel Panzió a környékbeli szállásadók közül a legalacsonyabb árakkal rendelkezik. A buszoknak ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak.

Kaposvár területén kívül helyezkedik el a Vörösalma Vadászház. A környékbeli szállásadók közül talán ez rendelkezik a leginkább nyugodtságot árasztó környezettel. Egy háromhektáros tó partján terül el, körös-körül pedig erdő övezi, így a horgászat és vadászat kedvelőinek is ideális helynek bizonyul. A Vörösalma Vadászház különféle érdekes és üdítő programokkal várja a vendégeket.