Erős és kiállja az idő próbáját. Az acél kerítés minden időjárási körülménynek kellően ellenáll és nem kell a rozsdától vagy egyéb károsodástól tartani az idő múlása során. Nagyon magas biztonsági szinttel rendelkezik, hiszen rendkívül erős kialakítású termékről beszélünk, ami Janus-díjas termék.

Úgy lett megtervezve, hogy az ellenálló kialakítása nem tette tönkre a finom vonalvezetését, ezért még jól is mutat a felszereléskor, ráadásul 200 színben rendelhető, ezért kizárt, hogy valaki ne találja meg a neki megfelelőt.

Vastag huzalokkal készül, ami lehetővé teszi a magas fokú védelemre. Ami igazán sokoldalúvá teszi a felhasználhatóságát, hogy alkalmazkodik a különböző terepviszonyokhoz, ezért építhető emelkedőre, dombos területre. Az acél kerítés telepítése egyszerű és időtakarékos.

Nem kell attól tartani, hogy az évek során hamar el fog avulni. Legyen szó bármilyen területről, megfelelően körbe lehet zárni a segítségével és így máris megtettük az első biztonsági lépéseket a védelmére. Az acél kerítés személyi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas.