Az iskolában zajló idegen nyelv oktatás nem biztos, hogy minden diáknak hasznos. Ugyanis azok, akik gyengébben teljesítenek, több figyelmet igényelnek, ez pedig nem biztosítható egy magas létszámú osztályban. Az angol érettségi éppen ezért komoly gondot okoz a legtöbb tanulónak. Az is megtörténhet, hogy le vannak maradva bizonyos leckékkel, amire a többi anyag is épül.

Ilyenkor pedig úgy érezhetik magukat, mintha teljesen el lennének veszve. Teljesen érthető, hogy a lelkesedés is csökken ilyenkor. Ugyancsak közrejátszik, hogy általában több tanár módszereit kell megszokniuk, ami nem egyszerű, hiszen mindegyiknek más és más a stílusa. Az angolt pedig csak úgy lehet megtanulni, ha komoly figyelmet szentelnek neki és folyamatosan fejlesztik magukat a diákok.

A Be Happy Nyelviskola személyre szabott oktatást garantál a sikeres angol érettségi érdekében. A szakmailag gyakorlott tanárok biztosítják, hogy minden jelentkező a saját ritmusában fogja elsajátítani a tudást, miközben rugalmas órarend segíti a cél eléréséhez.