A modern televízió készülékek már hatalmas előnnyel rendelkeznek, a régi kialakításokhoz képest. Ez nem más, mint a helytakarékosság. Nem csupán annyi az előnyük, hogy sokkal vékonyabbak, hanem az is, hogy bárhova felhelyezhetőek, akár a falra is. Nincs másra szükség, csak egy minőségi TV konzol eszközre, amelyik képes megfelelően megtartani a képernyőt. Mielőtt egy teljesen új televíziót vásárolnánk, érdemes lehet eldönteni, hogy pontosan hova fogjuk azt helyezni.

Láthattunk a filmekben vagy reklámokban olyan elrendezést, hogy a mennyezetre is felfogathatóak az eszközök. Ez manapság egy TV konzol használatával egyszerűen megoldható, de nem igazán praktikus. A falra viszont nagyon egyszerűen felszerelhető és akkor megfelelő rálátást tudunk biztosítani.

Természetesen alaposan meg kell nézni, hogy milyen az a TV konzol, amit megvásárolunk, mert általában típustól függő lehet. Az internet hatalmas segítséget nyújt ebből a szempontból, ezért érdemes kihasználni. Gyakran elegendő mindössze az alapparamétereket megadni és máris megrendelhetjük a felszerelést