Lassan vége a forróságoknak, de azért még bármikor rákapcsolhat kicsit az ősz is. Megeshet, hogy az álló ventilátor előnyeit élvezhetjük még a hetekben. Ha mégsem, akkor sem kell túl messzire raknunk, mert csak néhány hónap és ismét itt a meleg idő. Amennyiben idén valamiért mellőztük volna a hűvöst és a kánikula idején is izzadtunk, akkor ne tegyük ezt többé!

A szezon végén kifejezetten jó áron kapható, többek között az álló ventilátor is. Nagy légszállítási kapacitással rendelkezik, állítható dőlésszöge és magassága pedig garantálja, hogy pontosan oda fogja fújni a hűvös levegőt, ahol arra szükség van. Remekül beleillik a modern lakás képébe, de igény esetén bátran elrejthető a dívány mögé, hogy csak a feje legyen látható.

Az álló ventilátor remek befektetés és sok esetben hasznos társ. Csak egy mozdulat és máris végzi a dolgát. Nemcsak a légkört frissíti fel, mert ha valamilyen kellemetlen szag került a szobába, akkor azt is gyorsan kitessékelhetjük általa. Az álló ventilátor 3 fokozattal rendelkezik, amit tetszés szerint állítható.