Évek óta dohányos, most pedig le akar szokni, de ez túl nehéz feladatnak bizonyul? Ebben az esetben az e-cigi kezdőszett Önnek lett kitalálva, aminek használata nem ártalmas az egészségre. Ez a termék rozsdamentes acélból készült, a porlasztó kapacitása 1.6 ml. Az akkumulátor teljesítménye 1100 mAh, valamint több mint 800 feltöltés ciklus az élettartama.

USB kábellel lehet tölteni, ami 3-4 óra. Könnyen észre lehet észrevenni, hogy tölteni kell, mert villogással jelzi az akkumulátor az alacsony töltöttségi szintet. Azt azonban tudni kell e-cigi kezdőszett vásárlásakor, hogy a töltő és az adapter nem tartozék.

Csupán 2990 Ft ellenében vehető meg az azolcsosag.hu webáruház kínálatából az ezüstszínű EVOD – 09001 e-cigi kezdőszett, ami tökéletes megoldást nyújt. Ha valaki ezt használja, nem fog messziről éreződni a ruháján, haján, arcán a dohányfüst, ami a megjelenés szempontjából igazán előnyös. Ugyanakkor mégsem szükséges teljesen lemondania a dohányzás nyújtotta örömökről. Döntsön a belátása szerint!