Sokszor akkor vesszük észre a bajt, amikkor már megtörtént. Nem is gondolnánk, hogy velünk is megtörténhet, ezért hajlamosak vagyunk nem túl komolyan venni a védelmet. Ezen változtassunk! Többféle riasztóberendezés közül választhatunk. Az egyik kitűnő választás a vezeték nélküli riasztó. Akkumulátor segítségével áramszünet esetén is működik és nem kapcsol be ennek hiányára.

Fontos elmondanunk, hogy minden riasztókészüléket speciálisan személyre szabottan állítanak be a szakemberek. A lakástulajdonos segítségével elhelyezik az érzékelőket, a kódot, amit nem szabad elfelejteni, a beriasztás után hány másodperc szükséges a helyszín elhagyására és még rengeteg minden beállítható rajta.

A vezeték nélküli riasztó előnye, hogy nincs szükség bekábelezésre, ezért természetesen könnyű és egyszerű a beszerelése. Hazánkban egyre inkább ezt a riasztókészüléket keresik, az alacsonyan megfizethető ára miatt is. A rádiófrekvenciával működő riasztó készülékek kiszűrik az esetleges zavarokat keltő hullámokat és felügyelik is azokat. Annak érdekében, hogy ténylegesen funkcióját elvégezhesse, érdemes egy távfelügyeletre csatlakoztatni, ami betörés esetén riasztja a rendőrséget és a tulajdonost is. Bizonyos vezeték nélküli riasztó modelleket tartunk megfelelőnek és garanciát is vállalunk értük. Csak az általunk beszerelt riasztókért vállaljuk a felelősséget, más cégek által ajánlott példányokért nem. A már beszerelt készülékekhez ellenőrzésre rendszeresen kimegyünk, így biztosítva a kiváló és hibamentes működést.