A szobában többféle fényforrásra is szükség van. Nem elég egy mennyezeti világítótest, mivel külön fényre van szükség az íróasztalnál, illetve az éjjeliszekrénynél.

A Rábalux lámpa kitűnő választás, ha a háló- vagy a dolgozószoba megvilágításáról van szó. Mivel az alja csíptetős, ezért felrakható az asztalok szélére vagy éppen a falvédőre. A fejének az iránya állítható, ami külön előnyt jelent. E14 foglalattal rendelkezik, tehát egy kb. 40 W teljesítményű gyertyaégőt kell hozzá vásárolni.

Energiatakarékos LED fényforrás is rakható bele. A Rábalux lámpa kapcsolója a vezetéken található. Mivel egyszerű, letisztult designnal rendelkezik, ezért elsősorban a modern stílusú szobákban mutat jól. Fekete, piros vagy pink változatban vehető meg. Műanyagból készült a búrája. Most éppen kedvezményesen vehető meg az alampa.hu webáruházból.

A Rábalux lámpa pontos méretei innen olvashatóak le. Mivel a gyártása nagy odafigyeléssel történt, ezért sok éven át marad üzemképes. Ennek tükrében nem csoda, hogy népszerű a vásárlók körében.