Otthonunkban fontos, hogy minden kellőképpen le legyen festve, hiszen a színek meghatározzák a hangulatot, valamint a jól lekezelt anyagok tovább bírják a rájuk szabott feladatot. A Trinát zománcfesték tökéletes választás lehet, legyen szó kül- és beltéri, fa-, esetleg fémfelület kezeléséről.

Kültéri alkalmazás esetén előtérbe kerül a Trinát zománcfesték speciális tulajdonsága, hiszen vízlepergető réteget von az alkalmazott területre, ezáltal taszítja az erre jutó nedvességet és késlelteti a fém korrózióját valamint a faanyagok korhadását. A kinti alkalmazás mellett, akár a fürdőszobában alkalmazott radiátor színezésére is kiváló választássá teszi ez a tulajdonsága.

A tökéletes eredmény eléréséért nem elég csupán a Trinát zománcfesték felmázolása, hanem szükséges a festésre váró felület alapos előkészítése, ami az anyagtól függően változik. Hozzon az Ön életébe is tartós színt, hogy ne csak a lakhelye esztétikai hatását növelje a festékanyag, hanem hosszú távú védelmet is nyújtson a kezelt felszínnek.