Karácsonykor az a bevett szokás, hogy a gyerekek játékot kapnak ajándékba, aminek természetesen nagyon örülnek, de azért időnként lehetne egy kis csavart vinni a dologba. A vicces karácsonyi ajándékok gyerekeknek legalább akkorát tudnak ütni, mint a drága kirakósok, robotok és konzolok, csak jól kell ismerni a lurkókat.

A gamereknek nagyszerű meglepetés lehet a konzolt ábrázoló müzlis tál, amit ha kiürítnek, akkor a Game Over felirat fogja fogadni őket. A legbátrabbak egészen biztosan örülni fognak egy távirányítós póknak, amivel az egész családra a frászt hozhatják.

A kis fényképészeknek egy felboríthatatlan, objektív formájú bögre lehet a tökéletes szuvenír, míg az orvosi világ rajongóit egy óriási fecskendő toll mosolyogtathatja meg a furcsa karácsonyi ajándékok gyerekeknek felhozatalból.

Aki maga is szereti megtréfálni a környezetében élőket, az biztosan csillogó szemmel fogadna egy zacskó Furcsa Ízek cukorkát, de egy hajmeresztő tollra sem mondana nemet. Tehát a karácsonyi ajándékok gyerekeknek ilyesmikkel is megfűszerezhetőek, amelyekkel a karácsony este is izgalmasabbá tehető.