Tévedés azt hinni, hogy a mai, nagyon érdekes és magával ragadó játékok csakis a fiatalabb generációt nyűgözik le. Sok példa van rá, hogy a szülők azért vesznek meg egy konzolt, hogy ők maguk is elmélyüljenek az adott game világában.

Mivel egy eladó PlayStation 4 már nem kerül olyan sokba, mint a megjelenésekor, nem is meglepő, hogy sokan, nagyon gyorsan lecsapnak a kedvező ár miatt a termékre, vagy ami még ennél is jobb, egy akcióra. Miért is lett ez annyira felkapott? Nem vitás, hogy a PS4 az otthonba tudja varázsolni a legújabb, exkluzív videojátékokat, legyenek azok autós, stratégiai, RPG vagy épp lövöldözős fajták.

Aki már próbálta ezt a kelléket, az tisztában van vele, hogy a látványra, és ezzel együtt a felhasználói élményre nem lehet panasz. Ez annak köszönhető, hogy a PS hardvert illetően nagyon erős, amit az innovatív rendszer maximálisan ki is használ, főleg grafika terén. Kétségtelen, hogy a jól alkalmazott technológia kifizetődő. Ha egy boltban olcsón eladó PlayStation 4, le kell csapni a lehetőségre!