Mivel az ember mindig az utolsó pillanatig halogat olyan dolgokat, mint a vércsoport vizsgálat, szorult helyzetben minden óra számíthat. Mivel a legmodernebb eszközökkel történik a vércsoport meghatározás folyamata, ezért gyorsan lezajlik az Egészségkapu Gyógycentrumban. A tiszta, szinte fájdalommentes eljárás mindössze négy csepp vért igényel, valamint egy Serafol ABO+D kártyát.

Nincs mellészúrás, sérült vénák, ezzel a korszerű módszerrel még a legfélősebbek is könnyedén átvészelik a vérvételt. Miért fontos a gyors vércsoport meghatározás? A terhesség elején a legtöbben nyilván nem gondolnak semmi rosszra, azonban az elővigyázatosság létfontosságú lehet ilyen állapotban. Éppen ezért, még a várandósság elején el kell végeztetni jó pár vizsgálatot, hogy felmérhessék az anya és a magzat egészségi állapotát. Vércsoport meghatározásra számos más alkalommal is szükség lehet, például vércsoport diéta elkezdése előtt.

Ha szeretne jelentkezni, keressen rá az egeszsegkapu.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál! Az étkezést követően olykor kínzó puffadás gyötri? Gyakran van székrekedése vagy hasmenése? Ezek utalhatnak ételintoleranciára. Az ételintolerancia vizsgálat vérből, a bizonyos Fooddetective teszt, nagyon elterjedt módszer, azonban vannak hátrányai is. Akik ódzkodnak a vérvételtől, azoknak bizonyára jól jönne egy alternatíva, viszont akik olcsóbb módszert próbálnának ki, valószínűleg azoknak is megfelelne a biorezonanciális ételintolerancia vizsgálat.

Sokan még a gondolatát is elvetik annak, hogy a szervezetük nem tolerál olyan ételeket, amelyekkel egykor nem akadt problémájuk. Sajnos a rengeteg külső káros hatástól kialakulhatnak különféle allergiák és hasonló panaszok. A biorezonanciás vizsgálattal kíméletesen és olcsón megtudható a panaszok oka, tehát könnyen elkerülhető az ételintolerancia vizsgálat vérből. Amikor rájövünk, hogy milyen élelmiszereket nem visel el a szervezetünk, változtassunk az étkezési szokásainkon, a kellemetlenséget okozó élelmiszereket pedig legalább 3 hónapra hagyjuk el!