Hosszú ideig nem volt lehetőség a járművek biztonságos leparkolására az utazás idejére. Végül azonban megalakult a F.A.P. és így akár 300 járműnek biztosít helyet a Ferihegy autó parkoló, ahol különleges biztonsági rendszer került kiépítésre.

Ezért felhőtlenül fognak telni az utazással töltött napok, mivel nem kell azon törni a fejét, hogy vajon mi lehet most az autóval, vajon nem törték-e fel vagy nem vontatták-e el. Sajnos sokszor előfordult ilyesmi, ameddig a Ferihegy autó parkoló meg nem nyitotta kapuit.

A szolgáltatás mindenre kiterjed, tehát nemcsak az autók megfelelő tárolása volt a fő szempont. Mivel a Ferihegy autó parkoló Vecsésen található, ezért innen vissza kell jutni a terminálokba, ami elég hosszú időt venne igénybe és sok esetben lenne lehetetlen a poggyászokkal.

Erre a célra több kisbuszt is alkalmaztunk a Ferihegy autó parkoló területén, ezért gyorsan és kényelmesen fog elérni a terminálokhoz. Használja ki ezeket a kényelmes és praktikus szolgáltatásokat, hogy az utazás még kellemesebben teljen!