Ráunt a régi típusú ablakokra? Szeretné végre kipróbálni az innovatív és közkedvelt műanyag nyílászárókat? Akkor az oldalra kattintva remek választék tárul Ön elé, ráadásul a csere folyamatát is biztosítják minden érdeklődőnek. Amikor felmerül a kérdés, hogy az ablakcsere bontás nélkül megoldható-e, a szakértők válaszát nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Tudni kell, hogy úgy bontással, mint anélkül is megoldható a helyzet, azonban nem ajánlatos az utóbbi verzió. Csak az tudja igazán, hogy miért, aki ezzel foglalkozik. A profi indoklása szerint, az ablakcsere bontás nélkül esetében, a régi tok és a fal nem optimális kialakításának következtében, ezeken a részeken nem lesz teljes a szigetelés. A fény behatolása pedig szintén kérdésessé válik.

Sokan azért döntenek az ablakcsere bontás nélkül történő művelet mellett, mert pénzt akarnak spórolni. Azonban azzal is számolni kell, hogy a nem megfelelő feltételek következtében, esély van arra is, hogy a cserét ismét el kell végezni. Ez pedig sokkal drágább mulatság, mintha eleve bevállalná a bontással történő, biztos és sikeres cserét.