A legtöbben hatalmas lendülettel fognak neki a fogyókúrának vagy a diétának és elhatározzák, hogy most aztán tényleg jelentős mennyiségű súlyt fognak leadni. Az első pár nap még nem olyan nehéz, azonban később pokolivá válhat a folyamat, ha a mérleg nyelve nem akar mozdulni.

A karnitin azonban megmenti a helyzetet, hiszen a készítmény sokat segít abban, hogy gyorsabbá váljon a kilók ledobása. Ennek a tudatában, a diétázóknak valószínűleg könnyebb lesz lemenniük az edzőterembe is, hiszen az eredmények kárpótolnak majd a nehézségekért.

A karnitin elsősorban a nők körében népszerű, hiszen a hölgyek talán hajlamosabbak a hízásra, mint a férfiak. Persze az erősebbik nem tagjai is szedhetik ezt a szert, ha szeretnének karcsúbb vonásokkal rendelkezni.

Azonban, sokan inkább úgy döntenek ilyenkor, hogy elkezdik az izmaikat építeni és végül nem a karnitin, hanem a fehérjepor mellett döntenek. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy a Scitec Webshop kínálatából melyik készítményt választja, mert alapjában véve mind a két úton el lehet érni a kitűzott célokat.