Rengetegen akarnak a nyár elején Franciaországba utazni, mivel júniusban kezdődik a labdarúgó EB. Sajnos már felröppentek olyan hírek, amelyek szerint nem biztonságos a Párizs repülőjegy megvásárlása, mert már több terrorfenyegetés is érkezett a tömegrendezvénnyel kapcsolatban.

Sajnos szinte lehetetlen előre megmondani, hogy mennyire nagy az esély arra, hogy tényleg történik valami a labdarúgó-bajnokságon.

Már értek minket meglepetések a támadásokkal kapcsolatosan, ezért a Párizs repülőjegy megvásárlóinak érdemes óvatosnak lenniük, ha ki szeretnének látogatni a meccsekre. Aggodalomra adhat okot, hogy Franciaország már többször is volt a támadások célpontja.

Az sem sokkal biztatóbb, hogy Németországban nemrég csak kis híján sikerült megakadályozni egy robbantásos merényletet egy futballstadionban. Másrészt persze azt se felejtsük el, hogy a terroristáknak pont az a céljuk, hogy féljünk, és ne érezzük biztonságban magunkat. Ennek tükrében természetesen rengeteg intézkedés előzi meg a mérkőzések megtartását, amely növelheti a Párizs repülőjegy megvásárlóinak a biztonságérzetét.