Magunktól eszünkbe sem jutna, hogy még a zárbetéttel is akadhatnak gondok. Pedig a zárszerelés nagyon gyakran esedékessé válik, egyaránt a régi és az új rendszerek esetében. Olyan alkatrészek alkotják, amelyek idővel elkopnak, hiszen mindennap használatba vannak.

Ezután már nem fognak olyan biztonságot nyújtani, mint amilyet elvárnánk. Ha figyelmen kívül hagyjuk ennek az eshetőségét, akkor saját magunk értékeivel játszunk, hiszen a zárszerelés elhanyagolása kihat az otthon tárolt anyagi javainkra.

Amint észrevesszük, hogy valami nincsen rendben az ajtó bezárásakor, amikor elhagyjuk az otthonunkat, érdemes igénybe venni a szolgáltatásunkat, ami többek között a zárszerelés. Egy elavult zárbetét egyszerű eszközök segítségével kinyitható a tapasztaltabb besurranó tolvajnak.

Állunk rendelkezésére a nap minden órájában, hiszen egy ilyen jellegű problémát legalább annyira komolyan kell venni, mintha egy csőtörésről lenne szó, hiszen az sem tűr halasztást, de az értékeinket sem tehetjük ki semmilyen veszélynek a zárszerelés hanyagolása miatt.