Minden nyáron, a magyar tenger tele van élettel. Belföldi és külföldi turisták egyaránt ellepik a partot, kellemes időt töltve a családdal, barátokkal vagy munkatársakkal. A jól megszokott napozás, lubickolás mellett, egyre többen próbálják ki azt, amit egy vitorlás bérlés Balaton feledhetetlen élménye nyújthat a számukra.

A setavitorlazas.hu több éves tapasztalattal bír ezen a területen, így garantálni tudja, hogy a vendégek jól fogják érezni magukat, amikor a szolgáltatásainkat igénybe veszik. Cégünk Balatonfüreden végzi aktivitását, a vendégeink a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjében találhatnak meg minket. Az évek során sokat fektettünk be azért, hogy a vitorlás bérlés Balaton élménye nagy hatással legyen minden ügyfelünk számára.

Több hajóval rendelkezünk, amelyek különböző kapacitással bírnak és eltérő kategóriába tartoznak. Vannak egyszerű charter típusúak és vannak luxus jachtok is. Mindennap reggel 8-tól lehet bérelni, visszaszolgáltatni pedig este 19 óráig kell. Amikor ügyfeleink a vitorlás bérlés Balaton mellett döntenek, teljes biztonságban érezhetik magukat, hiszen szakképzett, tapasztalt kapitánnyal együtt kaphatják meg vitorlásainkat, hogyha szükség van rájuk.

Ha van vendégeink között van olyan, aki vízi jármű vezetésére szóló engedéllyel bír és szeretné irányítani a hajót, teljesítjük kívánságát, rábízzuk a vitorlást a kezére. A vitorlás bérlés Balaton céljai lehetnek különböző bulik, egyszerű séták vagy horgászati lehetőségek. Mindegy a cél, de abban biztosak lehetnek az ügyfelek, hogy az élmények egyediek és feledhetetlenek lesznek. Weboldalunk bővebb információkkal szolgálunk.