Fergeteges fejlődésnek indult a világháló, az információk csak úgy cikáznak az interneten. Bármelyik honlapra belépsz, agresszíven támadnak a bannerek, a felugró ablakok, mindenhol, minden eladó. Sokszor nagyon bosszantó, hogy az ember nem juthat a kívánt információhoz, amíg négy-öt reklámot végig nem olvasott.

Így nem csoda, hogy az utolsó felmérések szerint, nyolc emberből hét teljesen negatívan ítéli meg a marketing reklámokat és nem hiszi el egyetlen szavát sem. Ez az elavult marketing módszereknek a botrányos eredménye, lerí róluk az „így nem reklámozunk”. Ezek a reklám módszerek elkergetik a vásárlót. Hagyni kell őket dönteni, ne erőszakolja rá senki az áruját. Ezen talán érdemes lenne elgondolkodni.

Ha Önnek most van szándékában marketing kampányt szervezni és nem megfelelő tapasztalata van, vagy elavult módszereivel már próbálkozott, de nem sok sikerrel, ideje változtatni, ne pazarolja idejét, pénzét, a megoldás a marketing tanácsadás. A társadalom nagyot változott az utóbbi tíz évben, az online marketing teljesen új megoldásokat hozott a felszínre. A fiatalok nem a TV reklámokat nézik, teljesen elfordultak az eddig megszokott viselkedési formáktól.

Úgy szól a városi legenda, hogy kinek nincs facebook fiókja, az nem is létezik. Ha szó szerint nem is igaz, marketing szempontból sokat mondó kijelentés. Egy marketing tanácsadás, könnyen eligazíthatja a világhálón elérhető reklámlehetőségek dzsungelében, hova mit és mikor érdemes hirdetni. Egy néhány órás beszélgetés, vagy talán egy online marketing tanácsadás hamar a napos oldalra fordíthatja a cég arculatát.