Mindenki szeretne sikeres üzletember lenni, hogy egyszerűen csak hátradőljön és ne gondoljon anyagi problémákra. Már fiatalon is erről álmodozik az ember, hogy gondtalanul élhesse a mindennapjait. Azonban ezért tenni is kell, ahogy Törley József sem tétlenkedett, hanem megalapította az itthoni gyárát. Tény, hogy először külföldön próbált szerencsét és alapjában véve ott tanulta el a mesterséget.

Azonban ezt a tudást hazahozta és miután telket meg házat vett Budafokon, belevágott a pezsgőkészítésbe. Mivel Franciaországban kiváló mesterei voltak, Törley József felhasználta az ott elsajátított tudását és csakis precíz munkát végzett. Legelőszőr Reimsben alapított pezsgőgyárat, később azt áttelepítette és 1882-ben Budafokon jegyezték fel.

Értelemszerűen francia gépekkel vágott bele a munkába, aminek meg is lett az eredménye. Törley József több díjat is elnyert, mint az Országos Általános Kiállítás aranyérméjét, még 1885-ben. Tehát elmondható, hogy a sikernek a hátterében a tudás, a tapasztalat, a kitartás, az odaadás és a minőség áll.