Sok dolognak a feltalálása a magyarokhoz köthető, azonban a pezsgő nem. De ez nem is gond, hiszen a magyar pezsgő így is a legjobbak közé tartozik. Ezt pedig a világ számos részén elismerik. Honnan indult ennek a nemes, habzó italnak a története a hazánkban? Bár a Törley pezsgő vált világhírűvé, nem ez a márka volt az úttörő Magyarországon.

De a Törley szó szerint berobbant a piacra, rohamtempóban gyártotta a jobbnál-jobb italokat. Kezdetben Franciaországban gyártották, ám hamarosan 100 % magyar pezsgő lett, hiszen a szőlőtermesztéstől a palackozásig mindent Magyarországon végeztek. Nem telt el sok idő és nagy népszerűségre tett szert mind itthon, mind pedig külföldön, a lenyűgöző aromájának köszönhetően.

A magyar pezsgő sikere nemcsak az ízében rejlik, hanem a természetességében és egyedülálló előállítási módjában. Aki szeretné ennek a legendás márkának, a Törleynek megismerni a történetét, az látogasson el a múzeumba, ahol relikviák, feljegyzések, na meg rengeteg pezsgő várja a látogatókat!