A hétköznapokban szeretünk csinosan felöltözni, hiszen ez magabiztosságot ad és még a többi emberre is jó benyomást tehetünk ezáltal, de néha mindnyájunknak kell egy kis kikapcsolódás és kényelem, amikor nem kell odafigyelni a külsőnkre. A köntös ideális viselet az ilyen alkalmakra, ugyanis az egyik legkényelmesebb ruhadarab és még a felvétele is csupán egy pillanatba kerül.

Magunkra ölthetjük az ágyból kibújva vagy este, lefekvés előtt, továbbá zuhanyzás után is belebújhatunk a melengető ölelésébe. Akkor is jól jön, ha még ennél is lengébben szeretnénk járkálni otthon, mert ha véletlenül valaki bekopogtatna, akkor utolsó pillanatban is fel lehet venni és a takarásában nem fog látszani, hogy mi van alatta.

Ugyanakkor figyelni kell, hogy jó minőségű köntös kerüljön a birtokunkba, ellenkezőleg nem lesz meg a maximális komfortérzet és például vizes bőrrel érintkezve, kimondottan kellemetlen érzést válthat ki. Tehát, mielőtt beletennénk a bevásárlókosarunkba, alaposan át kell böngészni az összetevők listáját!