A motorozás élménye páratlan, ezt a kijelentést minden motoros alá tudja támasztani. Azonban, amikor baleset történik, jó ha kéznél van egy olyan cégnek az elérhetősége, amelyiknek egyik tevékenysége a motormentés. Abban az esetben, ha a motor csúnyán összetört vagy csak egyszerűen lerobbant, muszáj elszállítani.

Ha benzinkúttól távol ürül ki a tank vagy hirtelen olyan változás következik be az időjárásban, hogy nem lehet folytatni az utat, a megoldás akkor is a motormentés. Az Autómentés 112 az év bármelyik napján, éjjel-nappal hívható, az autók, munkagépek, lakókocsik mellett, a motort is nagy szakértelemmel elszállítják.

A művelet leglényegesebb pontja a rögzítés, mert nem szerencsés, ha a szállítás közben eldől a jármű. A motormentést a már említett cég nagy szakmai háttérrel végzi és minden esetre fel van készülve. Ha nem tud továbbhaladni a motorral, hívja Ön is bizalommal a céget vagy keresse fel a weboldalát, ami nem más, mint az automentes112.hu, ahol további információkat talál!