A cicáknak mindenképpen szükségük van egy olyan zugra, ahol könnyen nyugovóra térhetnek. A tapasztalatok szerint bárhol képesek elaludni, de praktikusabb, ha egy külön nekik kialakított helyen pihennek. A macska fekhely megfelel majd a kényes ízlésüknek, és szívesen heverednek le a pihenés és az alvás érdekében.

A Petexpressz oldalán kapható termékek nagyon puhák, ezért a cicák örömmel fekszenek majd bele. A macska fekhely fedett, bolyhos változatban is kapható, ami igazán előnyös lehet a téli napokon.

Ugyanakkor olyan típust is lehet rendelni, ahol az állatok egy kis kosárkában üldögélhetnek. A macska fekhely akár a lakás díszévé is válhat a csodaszép mintáinak és színeinek köszönhetően. Az alacsony ár miatt egyre többen döntenek úgy, hogy rendelnek a kínálatból.

Igény esetén akár a radiátorra is fel lehet akasztani a macska fekhelyet, hiszen így a cicák a melegben pihenhetnek. Szerencsére, a benne lévő párna bármikor kivehető és kitisztítható. Ennek köszönhetően az állatok remekül érezhetik magukat a lakásban is, a gazdáik társaságában.