Küzd a narancsbőrrel és a pluszkilókkal? Itt a megoldás! A rendszeres sport mellett, az infraszauna kiváló megoldást nyújt problémájára. Ma már sok szépségszalon dolgozik infraszaunával, amely segít a cellulitisz eltávolításában.

A narancsbőr vagy cellulit egy csomó, amely zsírból és vízből áll, és ez rakódik le azokon a bizonyos kényes területeken, amelyeket nem szívesen mutogatunk a strandon. Az infraszauna magas hőjének köszönhetően ezek a zsírból és vízből álló csomók fellazulnak, és izzadság formájában távoznak a szervezetünkből.

Az infraszauna fénye sokkal intenzívebb, mint más hővel és fénnyel kezelő készülékek, így talán ez a módszer mondható a leghatékonyabbnak, amellyel eltűntethető a nem kívánt narancsbőr.

A méreganyagok távozásával szervezetünk, egész testünk és bőrünk egészségesebb, puhább, fényesebb és fittebb lesz. Jótékony hatásai mellett, természetesen közérzetünkön is segít, hiszen mi lehetne pihentetőbb, mint csendben, kényelmesen, gondolataikba belemerülve élvezni a meleget és közben szépülni.