Makacs szennyeződésekkel gyakran szembe kell nézzünk, főként akkor, ha egy kisebb műhelyet tartunk fent. Nemcsak a járműk egyes alkatrészei koszolódnak a rendszeres használat során, hanem azok a szerszámok is, amelyekkel folyamatosan olajos, zsíros helyeken dolgozunk. Ilyenkor kerülhet elő a 85 százalékos hatóanyag tartalommal rendelkező féktisztító spray.

Elegendő pár fújás és a makacs és akár már kérgesedett foltok elkezdenek lassan feloldódni. Ahogy a neve is jelzi, a fékek és hozzá kapcsolódó rendszerek tisztításában alkalmazzák leginkább. Azonban a féktisztító spray a textíliákból is kiveszi a szennyeződéseket. Figyelni kell, hogy ne kerüljön műanyag vagy gumi alkatrészekre, mert ezeket is feloldhatja.

Annak függvényében, hogy pontosan milyen gyakran használjuk, érdemes lehet akár egyszerre több flakon féktisztító spray beszerzését elvégezni. Nem kell attól tartanunk, hogy macerás a szállítás, mert az online megrendelésnek hála mindent a házhoz hoznak, nekünk csak az átvételről kell gondoskodnunk.