Ha figyelemmel követi az árajánlatokat, akkor biztosan megtalálja a megfelelő opciót. A klíma akció szereléssel kitűnő, sőt, fantasztikus lehetőség. Azonban lehetnek olyan tényezők is, amelyek emelik a végső összeget.

A multi típusok esetében, amikor például több beltéri és egy kültéri egység van, a beszerelés lényegében ugyanúgy történik, mint a mono spliteknél, jelentős különbség azonban, hogy itt minden beltéri egységet ugyanahhoz a kültérihez kell odacsövezni, ami növeli a szerelés költségeit.

A multi berendezés esetében, a kültéri egység optimális elhelyezése komoly fejtörést szokott okozni, mert előfordulhat, hogy a ház másik végébe több falat áttörve kell csövet vezetni egy beltéri egységhez.

Megtörténhet, hogy az adott szoba klimatizálását egy mono splittel jóval olcsóbban meg lehet oldani. A klíma akció szereléssel az interneten is elérhető, így ezt a lehetőséget mindenképp érdemes igénybe venni. Ha eldöntötte, hogy melyik alternatíva lenne a legjobb, akkor már csak az elérhetőségét kell megadni és kezdődhet a munka.