Az idő múlásával egyre többen döntenek úgy, hogy nem a boltból vásárolják meg a szükséges ékszereket, hanem inkább elkészíttetik azokat. Erre nagyszerű lehetőséget kínál a White & Black Jewellery, ahol számos kiváló művész dolgozik. Már számtalan esetben bebizonyosodott, hogy a profi szakemberek az egyedi ékszerek esetében a különleges kívánságokat is tudják teljesíteni, tehát akkor se bátortalanodjon el, ha nem könnyű létrehozni azt a kiegészítőt, amelyikre vágyakozik.

Természetesen ennek kapcsán arról is szót kell ejtenünk, hogy mennyibe kerülnek az egyedi ékszerek, mert a White & Black Jewellery üzletében ez a kérdés is igen gyakran elhangzik. Egyértelmű árat sajnos nem lehet mondani, hiszen mindegyik termék más, ezért a megrendelőknek ajánlatot kell kérniük. Az árképzés során sokat számít, hogy milyen típusú, mennyiségű és finomságú az ügyfél által kiválasztott anyag. Az sem mindegy, hogy mi a határidő az egyedi ékszerek elkészítésével kapcsolatban, mert természetesen ez is befolyásolja az árat.

Nem szabad megfeledkeznünk a választott drágakövekről sem, amennyiben a megrendelőnek ezekre is szüksége van. A különleges ékszerek kapcsán fizetni kell még a tervezésért is, aminek le van írva a díja a honlapon. Nem mindegy, hogy az ügyfél kézi vagy számítógépes tervezést kér, mert nem ugyanannyi a két szolgáltatásnak az ára. Gondolnunk kell még az öntésre, a kidolgozásra és a vésésre is, mert ezek is beleszámítanak a díjképzésbe. A megrendelők természetesen már a különleges ékszerek megalkotása előtt megkapják az ajánlatot, ezért tisztában lesznek azzal, hogy mennyibe fog kerülni a kiegészítő.

Az igénylésre egyébként személyesen, telefonon és e-mail-ben egyaránt van lehetőség, ezért az ügyfelek eldönthetik, hogy nekik melyik mód lenne a legpraktikusabb választás. A White & Black Jewellery honlapján nyugodtan lehet szemezgetni a már megalkotott különleges ékszerekkel, hiszen ezeknek a fotója sokat elárul arról, hogyan dolgozik a vállalat. A fényképeken jól látszik, hogy az ékszerészek és a tervezők magas színvonalon dolgoznak.