Nem mindegy, hogy milyen szereket használunk a takarításhoz, a tárgyaink, bútoraink karbantartásához. Ezzel mindenki tisztában van és szerencsére egyre többen keresik a természetes alapanyagokból készült termékeket erre a célra. Többek között, a bőr tisztítása kitűnően elvégezhető vegyszermentes készítményekkel, ráadásul egy szikrát sem hatástalanabb ez a módszer, mint a vegyszeres.

100%-ban biológiailag lebomló, környezetbarát termék a Bioforce LCP bőrápoló és bőrtisztító készítmény, amit online is meg lehet rendelni, kifejezetten pénztárcabarát áron. Ez a vízbázisú emulzió a bőrfelületek tisztítására ideális, de ugyanakkor meg is védi a kezelt felületet a kiszáradástól, a vegyi anyagoktól, valamint az UV sugárzástól.

Bútorok, autóülések karbantartására szokták használni. Amennyiben a bőr tisztítása ezzel a készítménnyel lesz elvégezve, kifogástalan eredményre számíthatunk. A bőrfelületek védelme is nagyon fontos, hiszen sok éven át használhatjuk az ezzel bevont bútorokat, autósüléseket, hogyha vigyázunk ezekre.