A kondi gépek ma már kifejezetten széles kínálattal rendelkeznek, hiszen szinte minden izom fejlesztésére jut egy gép, azonban vannak emberek, akik otthonukban szeretnének kialakítani egy kis sarkot, ahol bármikor edzhetnek. A Proform futópad kialakításának köszönhetően nem foglal nagy helyet, így egy közepes méretű lakásban is biztosan kerül hely számára. Ezzel a nagyszerű szerkezettel az emberek még a téli hideg időszakban is kényelmesen futhatnak.

A Proform futópad azért nyújt mindenki számára remek edzési lehetőséget, mert nagyon sok móddal rendelkezik. A szerkezetbe be lehet táplálni, hogy sík vagy hegyi terepen esetleg hosszú, illetve rövid távon szeretnénk edzeni. A Proform futópad kijelzőjén nyomon követhetjük, hogy mekkora távot tettünk meg, mennyi kalóriát égettünk el, és mindemellett az időt, plusz a pulzusszámot is jelzi.

A futópad rezgéscsillapítása redukálható, így ha valakinek gondok lennének az ízületeivel, akkor ez az eszköz azokat is kímélni fogja. A Proform futópad importálója különféle eladási statisztikák alapján az Egyesült Államok elsőszámú beszállítója. De ez természetesen nem hiába van így, mivel ezek a szerkezetek a strapabíró kivitelezésűek, zajszintjük igencsak alacsony, és formájuk is szemet gyönyörködtető. A Proform futópad legújabb típusai felhajtható futórésszel és az előbbiekben is említett rezgéscsillapítóval rendelkezik. Ez a gép ár és értékarány szempontjából is kiemelkedő, továbbá ha ezeket a www.fittsport.hu webáruházból rendeli meg, akkor még kedvezményekben is részesülhet.