Egy kellemes este lebonyolításához elengedhetetlen, hogy mindenki jól érezze magát, jó legyen a hangulat. Ehhez persze szükség van olyan emberekre, akiket kedvelünk, jó társaságot alakítunk, de nem elhanyagolandó az sem, hogy milyen buli kellékek sorából válogatunk, a felejthetetlen este érdekében.

Ehhez nagyon sok eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyeket ma már igen könnyű beszerezni a különböző internetes oldalakon vagy erre szakosodott üzletekben. Ezek között találhatóak olyanok, amelyek a vicces hangulatot biztosítják, mosolyra bírják még a legkomorabb embert is. Valószínűleg megadja a kezdő löketet a jókedvhez például az óriás flaska, amiben egy kisebb buliban az összes résztvevőnek elegendő rövid ital elfér.

Egy ilyen 1,9 literes flaska nem marad feltűnés nélkül, még akkor is a buli központja lesz, ha csak valami szelídebb innivaló akad benne. Tulajdonképpen nem is olyan nehéz jó hangulatot teremteni, csak a megfelelő buli kellékek között meg kell találni azt, ami az aktuális meghívottakhoz a leginkább illik.