Sokan nem tudják, de már nagyon sok olyan sportkönyv van jelen a piacon, amely más szemszögből jelenít meg egy adott sportot, így betekintést nyerhetünk a sportolók életébe. Aki kedveli a kerékpárversenyeket, annak az Armstrong könyv kötelező olvasmány kell legyen, hiszen ebből olyan dolgokat tudhat meg, amelyekről eddig nem is hallott.

Az Armstrong könyv egyszerűen megrendelhető az internetről, ami megkönnyítheti a helyzetünket, hiszen ezt nem találhatjuk meg bármelyik átlagos könyvesboltban. A könyvből olyan dolgokat is meg lehet tudni, amelyekről egyébként nem hallanánk. Megismerhetjük a kerékpárversenyzők életét közelebbről, valamint azt is, hogy ez a sport milyen sok nehézséggel, felkészüléssel és nélkülözéssel jár.

Az Armstrong könyv amellett, hogy pontosabb leírást ad a versenyzők életéről, motiválni is tudja az olvasót. A könyv elolvasása mindenkinek ajánlott, mert olyan dolgokat tudhatunk meg belőle, amelyek nagy hatással lehetnek az életünkre. Az interneten böngészve több webáruházat lehet találni, ahol a könyv megvásárolható.