A virág alkalmas ajándék az év minden napjában, szinte bármilyen alkalomból. Amennyiben a virág mellett dönt ajándék céljából, viszont valamilyen más formában is el tudná képzelni, akkor válassza a virágküldést! A virágküldő szolgálat Debrecen lakosainak mindenben rendelkezésre áll. Együttműködik Önnel, lehetőséget ad arra, hogy nem mindennapi, nem szokványos ajándékozási formában lepje meg kedvesét, vagy bármelyik hölgyismerősét.

Csak ki kell választania a leginkább szimpatikus céget és bele is vághat a nagy meglepetés kivitelezésébe. Közli velük az illető személynek a lakcímét, akinek nagyon szeretné, hogy pompás csokor díszítse a lakását. Választhat millió virág közül, számos stílusban. A színét is meghatározhatja, valamint a csokor nagyságát.

Amennyiben nem szeretne csokrot vagy óriási virágkosarat küldetni, akkor a virágküldő szolgálat Debrecen bármelyik lakcímére csupán egy szál virágot is kiszállít. Ön dönt! A virágfutár a lehető leggyorsabban érkezik a megadott címre és átadja a megrendelt virágot a kívánt személynek, akinek az arcán a meglepődés biztosan látható lesz. Adott a lehetőség, hogy üdvözlőkártyás csokrot válasszon, amire rá lehet írni egy aprócska kis üzenetet. Erőltesse meg fantáziáját, de lehet akár névtelen is az üzenet. Ma már léteznek olyan csokrok is, amelyek nem virágból készülnek. Ilyen például a csoki golyókból készült csokor, ami egyszerűen káprázatosan mutat. Ez a választási szabadság a virágküldő szolgálattól is függ, hiszen nem biztos, hogy lehetőségük van elkészíteni. Azt azonban mindenképp érdemes megkérdezni, hiszen veszíteni nem veszítünk vele. A virágküldő szolgálat Debrecen minden utcájában vállal kiszállítást.