A stressz olyasvalami, amit nem lehet elkerülni, mert sajnos napi szinten ki vagyunk téve a hasonló helyzeteknek. A koncentráló képesség pedig nagymértékben függ attól, hogy kinek mennyire kiegyensúlyozottak a napjai. A biorezonanciás készülék, vagy más néven az AVS agytréner különböző problémákon segíthet. Először is a stresszhelyzetben élők számára jelenti a nagyon hasznos megoldást, ugyanis összhangba hozza a két agyféltekét, ezáltal pedig jobb lesz a közérzete és a kedélyállapota.

A túl sok stressz kihat az alvásra is, ami pedig befolyásolja a produktivitást és a kreativitást. Aki vezető pozícióban dolgozik, az minden bizonnyal számos álmatlan éjszakával küzd meg. Ugyanez a helyzet a kismamákkal is, akik talán már nem is ismerik a pihentető alvás fogalmát. Tehát a biorezonanciás készülék ezen a téren is nagyon jól teljesít, mindenféle mellékhatás nélkül. Nem kell gyógyszerekre szokni a kiadós alvásért, mert természetes utak is vannak ennek orvoslására.

Ráadásul ezáltal a kedélyállapot is javul, arról nem is beszélve, hogy a libidóval kapcsolatos gondok enyhülnek. Mindez azonban nem fedi le teljesen a biorezonanciás készülék előnyeit, ugyanis a tanulási zavarokkal küszködő egyének számára is remekül beválik. Aki nehezebben tud koncentrálni, vagy új információkat megjegyezni, annak érdemes kipróbálnia ezt az innovatív módszert. A sportolók pedig jobban tudnak teljesíteni az agytréner készülék használatának következtében. Három fontos egységet kell megemlíteni a hatékony eredmények érdekében.

Kétféle speciális agytréner szemüveg, fejhallgató a hangingerekhez, valamint az AVS központi egység is a csomaghoz tartozik. Mindez együttesen járul hozzá a fent említett problémák enyhítéséhez. Aki próbálta már, az bizonyára nem keresi többé a megoldást a gyógyszerekben. A biorezonanciás készülék használata elsajátítható az agytréner képzés során, hiszen különféle akkreditált programokat is garantálnak a különböző iskoláknak, pedagógusoknak vagy akár nyelvtanároknak is annak érdekében, hogy sikeresebb legyen az oktatás.