Rózsaszín cseresznyefa virág, fehér margaréta, gyengéd tearózsa és üde jázmin. Ez csupán néhány virágos telefontok közül, amit az internetes áruházak kirakatában meg lehet találni.

A virágminták átlátszó, könnyű tokokra vannak nyomtatva, ezáltal lehetővé téve a készülék szépségének ragyogását. A lenyűgöző gyűjteményben, a személyre szabott virágos telefontok nevekkel és kezdőbetűkkel, valamint más egyedi ötletekkel is testre szabható. Mivel szinte mindegyik típusra elérhetőek ezek a borítók, nem jelent problémát az sem, ha Önnek Samsung vagy éppen iPhone-ja van. Igazán romantikusak és szépek a rózsák! A rózsás tokok pontosan olyanok, amelyek sokak kedvencévé váltak!

Vékonyak, jól illeszkednek, de mindezek mellett, megvédik a telefont a mindennapi sérülésektől és karcolásoktól. A virágos telefontok védelmet és stílust nyújt egyszerre. Ennek köszönhetően nemcsak hasznos, de szemet gyönyörködtető is. Válasszon Ön is egy személyre szabott, romantikus darabot, a több tucat virágmintás borító kínálatból!