A Puremobile egy olyan, elsősorban okostelefonokat forgalmazó internetes áruház, ahol csak és kizárólag kínai gyártmányú készülékeket árusítanak. Az olcsó mobiltelefon titka a nagy mennyiségben rendelkezésre álló olcsó munkaerő, és mivel a gyártási költségek kisebbek, ezért az eladási ár is jóval mérsékeltebb a nyugati versenytársakétól.

A webáruház rendkívül széles árukínálattal rendelkezik. Legalább tucatnyi távol-keleti, az európaiak által többnyire kevésbé ismert elektronikai márka képviselteti magát a nagy választékban.

Az oldalon valóban javarészt olcsó mobiltelefon szerepel, viszont az olcsóság cseppet sem megy a minőség kárára, hiszen egy Kínából származó telefon tudásban is egy az egyben képes felvenni a versenyt egy nálánál jóval populárisabb, nyugati okos készülékkel szemben.

Aki szeretne tehát egy okos, minden igényt kielégítő olcsó mobiltelefont vásárolni, annak itt a remek alkalom, hiszen most számos akcióval lehet találkozni a honlapon, ahol a rendelés folyamatának lebonyolítása bárki számára gyerekjáték.