A családi adókedvezmények és gyerekvállalási hajlandóság megnövekedése révén, egyre több család szeretne új, tágasabb otthont találni. A megnövekedett ingatlanpiaci kereslet révén, a lakáshitel igények is megnőttek.

A bankok igyekeznek újabb és újabb konstrukciókkal előrukkolni, a minél nagyobb ügyfélkör megszerzése érdekében. Ma már az állami támogatásoknak hála, sokkal több lakáshitel igénylő jelentkezik.

A bankok számos opciót nyújtanak, az új ingatlanok vásárlásra vagy építésre, de használtak bővítésre, sőt, még felújításra is kínálkozik lehetőség. A bankok minden esetben egyedileg bírálják el az igénylő ügyfél kérelmét, amihez számos igazolás és dokumentum szükséges.

A jelzalog.com weboldalra látogatva, információkat találhat a lakáshitel kérelem benyújtására szolgáló folyamat lebonyolításáról, valamint segítséget is kérhet ehhez. A honlapon további segítséget kaphat bármilyen hitelkonstrukció igénybevételének feltételeiről, legyen az CSOK vagy jelzáloghitel, vagy éppen személyi kölcsön.