A WHO ajánlása szerint, napi öt zöldség vagy gyümölcs fogyasztására lenne szükségünk. Azonban, nagyon kevesen étkeznek ennyire egészségesen. Szerencsére a bio zöldséglé révén, javítani lehet az arányokon! Ma már számtalan típus közül választhatunk az interneten, a Bioudvar nevű weboldalon.

Mindenképpen érdemes próbát tenni ezekkel a termékekkel, mert szinte biztos, hogy elnyerik a tetszésünket. Például, a sárgarépával készült változat íze nagyon különleges. A bio zöldséglé akkor is finom, ha céklából készült.

A kékáfonyás nektár szintén ízletes, de a brokkolit is kóstolja meg! Elképzelhető, hogy elsőre furcsa lesz az íze, azonban egy bizonyos idő elteltével hozzá lehet szokni és meg lehet szeretni. Teljesen egyéni, hogy kinek melyik ital ízlik, ezért minél több változatot kell kipróbálni.

A kínálatban akad még savanyúkáposzta-lé, tehát akkor sem járunk rossz helyen, ha imádjuk a különféle ízeket. Változó, hogy mennyibe kerül a bio zöldséglé, ezért ezt a szempontot is figyelembe vehetjük a vásárlásnál.