Telefontokok széles választéka található a webáruházban, így mindenki megkaparinthatja magának az ideális fajtát. Az iPhone készülékek hatalmas népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. Az iPhone X tokok nagy örömet szerezhetnek a vevőknek, mivel némelyiket saját kezűleg is elkészítheti otthon, különböző alapanyagok segítségével.

Vannak persze rengeteg készen kapható tokok is, amit az interneten, illetve az üzletekben is megtalálhatóak. A webáruházban kaphatóak Forcell áttetsző Summer Flamingo, valamint Tropico mintájú tokok is. Ezek segítségével kellemes, illetve pozitív hangulatot varázsolhat magának, amikor a kezébe veszi a készüléket.

Az IPAKY bumblebee fekete színben kapható, valamint magas fokú védelem és elegancia jellemzi. Kettős anyaghasználata, ami TPU/szilikonból és PC hybridből tevődik össze, minden igényt kielégít. Az iPhone X tokok a sarkokban egy erősítést kaptak, amelyek segítségével az ütésektől keletkező erőt csillapítja. Így kisebb eséllyel érhetik a készüléket karcolások.