Járt már Ön a budapesti nemzetközi repülőtéren? Ha igen, akkor sem biztos, hogy tudja, milyen minőségi és kényelmi szolgáltatásokat vehet igénybe, az utazás ideje alatt. A reptéri parkoló használata által nem kell idegeskednie, hogy az oda- vagy visszaúton nem lesz majd transzfer egészen a házáig, hiszen a saját gépkocsija áll majd a rendelkezésére.

Nem kell elszakadnia tőle, csakis addig amíg fel- majd leszáll a repülőgépről. A reptéri parkoló biztonságos. Akár fedett parkolóhelyet is kérhet, úgy még jégkár sem keletkezhet a járműben. Ebben az esetben, mivel ez a szolgáltatás kibővítését jelenti, felárat kell fizetnie, aminek összege elenyésző. Sokaknak megéri, hogy még véletlenül se sérüljön az egyébként garázsban tartott gépkocsinak a fényezése.

A reptéri parkoló lefoglalható az europarkolo.hu weboldalról, ahol meg kell határozni az érkezésének és távozásának az idejét, hogy mennyi ideig szeretné parkoltatni a kocsit. Természetesen a honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA összegét is.