Bármilyen gépjárművet is vezessünk, bármikor előfordulhatnak kisebb vagy nagyobb balesetek, esetleg meghibásodások. Amennyiben nem tudjuk megoldani a problémát önerőből, autómentőt kell hívnunk. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy az autómentő Budaörs térségében is dolgozik, így egyszerűen kapcsolatba lehet lépni vele. A legtöbb autómentő Budaörs területén gyorsan a helyszínre tud érni, hiszen ismerik a környéket.

Amennyiben vészhelyzetről van szó, nem érdemes sokat keresgélni, az első autómentőt, amit találtunk, fel kell hívni. A részleteket később is meg lehet beszélni, hiszen az autómentő csak a helyszínen tudja megmondani, hogy mennyit kell fizetni. Attól függően, hogy mekkora a kár, több lehetőség közül is lehet választani.

A legegyszerűbb megoldás, ha a legközelebbi autószervizbe szállítják a járművet. A legtöbb autómentő Budaörs környékén profi munkát végez, ezért nem kell azért aggódni, hogy valami balul sül el. Amennyiben probléma lépne fel szállítás közben, azt a szállító köteles megoldani.