Annak érdekében, hogy az adott Apple telefon évekig gondmentesen működjön, természetesen abszolút mértékben vigyázni kell rá. A flip típusú iPhone 7 Plus tok – https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-7-plus-tok – mindenképp elősegíti ezt, hiszen az egyedülálló kialakításának köszönhetően maximális mértékben hozzájárul a védelemhez. Mindez úgy garantált, hogy közben a telefon igazán elegáns külsővel rendelkezik, olyan praktikus megoldással, amire mindenképp szükségük van a felhasználóknak.

A célszerűséget egyöntetűen a lefelé nyíló mágnescsat garantálja, aminek köszönhetően az nem fog egy váratlan pillanatban kinyílni, kibomlani, ami bizony előidézheti a mobil kiesését is. Az egyedi kialakításhoz hozzájárul a profi prémium PU bőr is, amit egyéb területeken is alkalmaznak a tartós, strapabíró jelleg miatt. Aki már régóta a PU bőrből készült iPhone 7 Plus tok fajtát használja, teljes mértékben igazolhatja, hogy az még több év után sem megy tönkre, és még kopni sem kezd. A tulajdonosok nagy örömére a flip fajtájú iPhone 7 Plus tok kapható fekete és fehér színben is, ezért az ember könnyedén megszerezheti a telefonhoz leginkább passzoló változatot.

Mivel ez igen egyszerűen, gondmentesen tisztítható, ezért ha valóban vigyáz a kellékre, több évig is kiélvezheti a védelmi jelleget. Természetesen, a biztonság mellett a minimalista designnal rendelkező iPhone 7 tok – Phonebox – az esztétikus, letisztult külső miatt is roppant közkedveltnek nevezhető. Az igazán sajátos stílusjegyek és az erősített TPU bélés olyan kiemelkedő együttest képez, ami világossá teszi, erre az iPhone 7 tok fajtára bizony mindenkinek szüksége lehet.

Ajánlatos tudni a vásárlás előtt azt, ami szintén egy pozitívum, hogy a fedőlap belső velúrral borított felén igazán kifogástalan módon óvja a kijelzőt az esetleges karcolásoktól, ütésektől ez az eszköz. Mivel erős, megbízható mágneses felső csattal rendelkezik, ezért a telefon nem fog a földre esni csak azért, mert ez a kis tartozék felmondta a szolgálatot. Aki régóta a tökéletes iPhone 7 tok típusra vágyik, látogasson el a PhoneBox nevű cég weboldalára.