Ahogyan egy régi mondás tartja, amiből lekvárt lehet főzni abból pálinka is készülhet. Ugyanez igaz lehet a szirupra is. Nagyon sok olyan növény létezik, amit az elmúlt időkben elkezdtek nagyobb mennyiségben felhasználni a kereskedelemben is. A nem mindennapinak mondható levendula szirup szintén ezek közé tartozik.

Kellemes aromáját, már ismerhetjük a különböző testápoló szerekből, amilyenek lehetnek a szappanok, tusfürdők és kenőcsök. Egy nagyon érdekes újítás a levendula szirup változat, amit már így nemcsak külsőleg, hanem akár belsőleg is fogyaszthatunk. Limonádék, de ugyanakkor hosszú italok és más alkoholos készítmények esetében is felhasználhatóak.

Amennyiben szeretnénk nagyobb mennyiséget beszerezni belőle, hogy akár saját vállalkozásunkat fellendítsük vele, akkor az eldoradosyrup.com weboldalt érdemes felkeresnünk ennek az érdekében. Itt aztán megtudhatunk többet a levendula szirup felhasználásának lehetőségeiről és akkora mértékben rendelhetjük meg, amekkorában szeretnénk, mindösszesen pár kattintás segítségével.