Az ember kimondottan rajong az őt körülvevő élővilágért. Ez gyakran többféle módon is megnyilvánulhat, akár állatos falmatricák képében is. Ezek a csodálatosan kialakított termékek fantasztikusan tudnak illeszkedni a lakás falára, de akár még a mennyezetére is.

Természetesen nem mindig csak az élethű másolatokban kell gondolkodnunk, ugyanis ezek a termékek kimondottan cukik is lehetnek, amivel örömet és vidámságot tudunk okozni, például párunknak vagy éppen a gyermekünknek. Az állatos falmatricák kimondottan gyorsan és egyszerűen felvihetőek a felületre. Mindösszesen pár percre van szükségünk és egy kevés türelemre, majd gyönyörködhetünk is a végeredményben.

Amennyiben úgy akarjuk, egy egész ökoszisztémát összeállíthatunk belőlük, de az is megoldható, hogy csak bizonyos helyekre rakunk ki egyet-egyet, akár célzásképpen. Képzeljük el, ahogyan egy méretes pókot ragasztunk fel az állatos falmatricák közül a sarokba! Ennek aztán kifejezetten ijesztő hatása is lehet, de a fő célja, hogy vidámságot csaljon az arcunkra.