A szóróajándékok körében rengeteg újdonság jelenik meg nap mint nap, de vannak olyan klasszikusok is, amelyek ugyanúgy bevethetőek ma, mint több évvel ezelőtt. Például a reklámajándék bögre tuti befutó, legyen szó bármilyen cégről, szolgáltatásról és írjunk akármilyen évet. Csak a megfelelő formát és designt kell megtalálni, a reklámajándék bögre pedig egészen biztosan be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

Ugyanis az ilyen jellegű szuvenírek esetében az egyik legfontosabb szempont, hogy mindig szem előtt legyen és gyakran használják. Márpedig a reklámajándék bögre ezt tökéletesen teljesíti, hiszen mindenki iszik kávét, teát vagy éppen kakaót, legyen kicsi, nagy, férfi vagy nő.

Ugyanakkor, ha ez még egy menő logót, mottót vagy feliratot is magán visel, akkor még inkább fokozható a hatás, mert akaratlanul is be fog ivódni az emberek elméjébe, hogy honnan származik a reklámajándék bögre. Így, amikor az adott szolgáltatásra, termékre lenne szükségük, egészen biztosan az a cég fog eszükbe jutni, akitől a csészét kapták.