Az ajtók szerepe igen összetett. Védelmet nyújtanak értékeinknek és családunknak, biztosítják a magánszférát, ugyanakkor a hőszigetelésben is van szerepük. Szeretné megtudni, hogy hol szerezhetőek be kiváló minőségű beltéri és tűzgátló biztonsági ajtók? Akkor látogasson el az unisec.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megkaphat ezekről a termékekről! Fontos, hogy mindig biztonságban tudjuk otthonunkat és családunkat. Ezt többféle módszerrel is elérhetjük. Igen sokféle biztonsági- és riasztórendszer szerezhető már be a különböző szaküzletekben.

Ami azonban igazi fizikai biztonságot is jelent az otthonunk számára, az egy kiváló minőségű, megbízható biztonsági ajtó. Az előbb említett honlapon található beltéri és tűzgátló biztonsági ajtók nagy előnye, hogy nemcsak az illetéktelen behatolóktól védi meg a lakásunkat, hanem a lépcsőházban terjedő tűz ellen is nagyszerű védelmet biztosít. Akár 30 percig is ellenállnak a hatalmas hőmérsékletnek és a füst sem képes beszivárogni rajtuk keresztül a lakásban. Így Ön a legnagyobb biztonságban érezheti magát, még lépcsőházi tűz esetén is, míg a lánglovagok megfékezik a tomboló tüzet.

Ugyanakkor, ezek a beltéri és tűzgátló biztonsági ajtók híresek a remek hő és hangszigetelő tulajdonságaikról is. Így nemcsak a fűtésszámla fog csökkeni a téli hónapokban, de a nyugodt pihenés is garantált, ugyanis nem fogják zavarni a lépcsőházból beszűrődő zajok. Egy jó ajtónak esztétikusnak is kell lennie. A biztonsági bejárati ajtó esetében ez fokozottan érvényes. Ugyanis a bejárati ajtó az, amivel először szembe találja magát, aki vendégségbe jön hozzánk. Ez teszi rá az első benyomást. Az egész ház hangulatát meghatározhatja egy dekoratív, elegáns biztonsági bejárati ajtó. Persze a legfőbb szembont itt is a biztonság.

Az acéllal megerősített, több pontos zárszerkezettel rendelkező szerkezetek tökéletes biztonságot nyújtanak Önnek és családjának. A felkészült betörőnek is meggyűlik a baja egy ilyen ajtóval. Az unisec.hu honlapon többféle biztonsági bejárati ajtó található. Vannak üveges és üveg nélküli, fából és acélból készült termékek is. Biztos, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és a lakása stílusának megfelelő ajtókat. A biztonsági bejárati ajtó igen erős és ellenálló szerkezet. Nemcsak a betörők rongáló tevékenységének állnak ellen ezek a szerkezetek, hanem az időjárás szeszélyeinek is. Még az erős UV sugárzás sem képes kárt tenni bennünk. Akár 5 évtizedig is kiválóan helytállnak és védik az otthonát a betörőtől, tűztől és zajtól.