A Héra márka évtizedek óta meghatározó szereplő az építőiparban, hiszen minőségi festékeket kínál, amikre a szakemberek minden helyzetben számíthatnak. A gyártó törekszik a hagyomány és az innováció ötvözésére. A Héra története messzire nyúlik vissza az időben. Az évek során folyamatosan fejlesztette a termékeit azért, hogy megfeleljen az ipar változó igényeinek.

Nem csupán festékeket forgalmaz, hanem olyan megoldásokat is nyújt, amiknek a segítségével az építészek, a tervezők és a kivitelezők kiemelkedő eredményeket érhetnek el. A főbb termékkategóriái közé tartoznak a fal- és mennyezetfestékek, az előkészítő, illetve bevonó anyagok. A precizitást mi sem tükrözi jobban, mint az, hogy minden termék gondosan meg van tervezve és tesztelve.

A Héra ezáltal biztosítja a legmagasabb színvonalat és a kiváló teljesítményt. A fenntarthatóság és a környezetvédelem kiemelt szerepet kap a cég üzleti stratégiájában. A vállalat célja, hogy olyan termékeket hozzon létre, amik biztonságosak a felhasználóknak.