Amennyiben Önnek is szüksége lenne valamilyen fogászati beavatkozásra, akkor keresse fel a dentalcenterkelemen.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat arról, hogy milyen egy modern rendelő!

Ennél a klinikánál a fog implantátum napi rutinnak minősül, a vizsgálattól számított legfeljebb 72 órán belül már el is készülhet az Ön tartós, irigylésre méltó fogsora. Ez egyáltalán nem olyan, mint egy labilisnak mondható behelyezhető protézis, ugyanis a fogbeültetéskor az állkapocs csontba történik a beillesztés, tehát természetes módon szinte eltávolíthatatlanok lesznek az új fogai.

Legalább 8, de néha annál több fog megrendelése szükséges ahhoz, hogy a klinika el tudja vállalni. Egyébként is szükséges a megfelelő mennyiség, hiszen csakis úgy képesek elosztani és ellátni a fogközöket a stabilitást még inkább elősegítő hidakkal.

A fog implantátum behelyezése igazán fájdalmas volna, ha nem használnának igen hatékony érzéstelenítő szereket és mélyaltatást. Nincs mitől tartania, ha szüksége van rá. Vágjon bele!